Laureati Festivala CONSTANTINUS

Nikola Peković

Laureat 2007. godine – harmonika

Osvajač najprestižnijeg takmičenja harmonikaša 2008. (World Cup) u Španiji, pobednik serijala “Ja imam talenat”, 2011, student treće godine na Fakultetu umetnosti u Nišu.


Andrija Mamutović

Laureat 2008. godine - pijanista

Dobitnik brojnih nagrada na Međunarodnim i domaćim takmičenjima, student Fakultetu umetnosti u Nišu i dobitnik najvišeg priznanja ovog fakulteta.  Dobitnik Konstantinove stipendije.


Selestina Vučković

Laureat 2009. godine - violina

Dobitnik više prvih nagrada na Međunarodnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, najmlađi solista Niškog simfonijskog orkestra i najmlađi student svih univerziteta u Austriji.


Teodor Blagojević

Laureat 2010. godine - horna

Više puta laureat značajnih takmičenja, jedini predstavnik Srbije u više značajnih evropskih omladinskih orkestara, kao trinaestogodišnjak postao najmlađi student Faulteta umetnosti u Nišu.


Vladimir Aćimović

Laureat 2011. godine - pijanista

Desetogodišnjak pred kojim je blistava solistička karijera, dobitnik prestižnih nagrada u zemlji i inostranstvu, nastupi na Kolarcu i značajnim dvoranama u Evropi.


Marko Radojković

Laureat 2012. godine - gitarista

Marko Radojković rodjen je u Nišu. Sa 7 godina počinje da svira gitaru i upisuje prvo nižu a potom i srednju muzičku školu u klasi prof. Milana Mitića. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim takmičenjima.


David Kurtić

Laureat za 2014. godinu - violinista

Rođen 1998. godine u Pirotu. Nadareni violinista osvojio je mnogobrojne nagrade na violinskim takmičenjima i festivalima. Aprila 2015. godine osvojio je Specijalnu nagradu (100 poena) na Međunarodnom takmičenju gudača u Nišu.